Колеги
Хочу поділитися крутим відкриттям, бо знайшов для себе професійний ліхтар YEMAO, який став справжньою знахідкою. Раніше користувався різними брендами, але або швидко розряджались. А от YEMAO реально вразив. Корпус металевий, міцний, не боїться падінь. Світло — підсвічує до сотні метрів уперед. Особливо сподобалось, що ліхтар YEMAO не потребує батарейок — заряджається як телефон. Є USB зарядка. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це модель, яка підійде і для роботи, і для відпочинку. Має кілька режимів світла. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо підключив до ноутбука чи павербанку, і все працює. Я купував YEMAO ліхтар купити Україна зараз просто, бо ціна нормальна. До речі, бачив, що на деяких сайтах йде знижка, тому рекомендую перевірити, бо моделі швидко розкуповують.
Ще кілька переваг, які помітив сам: – яскравість реально висока — видно все навіть на великій відстані; – не розряджається навіть після декількох днів використання; – зручна ручка і ремінець у комплекті. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар купити Україна — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо навіть перевершує деякі дорогі аналоги. YEMAO ліхтар з акумулятором — це те, що реально працює. Я вже подумую взяти запасний — бо ці речі мають властивість зникати. Тож хто втомився від одноразових батарейок, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — жодного розчарування.
https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-f303x-1600-lm/