Колеги
Хочу поділитися крутим відкриттям, бо замовив для себе пошуковий ліхтар YEMAO, який перевершив очікування. Раніше користувався різними брендами, але або ламались після кількох місяців. А от YEMAO — це вже інший рівень. Корпус зроблений з авіаційного алюмінію. Світло — б’є далеко, видно все навіть на полі. Особливо сподобалось, що ліхтар YEMAO не потребує батарейок — заряджається як телефон. Є Type-C роз’єм для швидкої зарядки. Для мене це плюс, бо часто беру ліхтар на риболовлю чи в походи. Якщо коротко — це потужний пошуковий ліхтар, який реально вартий уваги. Має регулювання яскравості. YEMAO ліхтар USB зарядка — зручно, бо підключив до ноутбука чи павербанку, і все працює. Я купував через офіційний інтернет-магазин YEMAO, бо доставка швидка. До речі, бачив, що в багатьох магазинах зараз акції, тому хто шукає хороший ліхтар — раджу не тягнути.
Ще кілька переваг, які помітив сам: – на природі освітлює величезну площу; – акумулятор тримає заряд довго — до 10 годин роботи; – зручна ручка і ремінець у комплекті. Якщо шукаєте щось якісне — YEMAO ліхтар інтернет магазин — це ідеальне співвідношення ціна/якість. Не дивіться, що бренд не такий розкручений, бо по якості не поступається відомим маркам. YEMAO ліхтар з акумулятором — це те, що реально працює. Я вже замовив другу модель як подарунок. Тож кому треба ліхтар на всі випадки життя, рекомендую модель з USB зарядкою та потужним акумулятором. Перевірено на практиці — жодного розчарування.
https://bailong-police.com.ua/product/taktychnyy-likhtar-yemao-ym-g217-2000-lm/